Restaurant Fantanita - Murfatlar

Restaurantul Fantanita va asteapta in cele mai importante zi din viata fiecaruia dintre noi. Este acea zi in care fie pornim la drumul vietii alaturi de sufletul pereche, fie ne increstinam mezinul/mezina familiei, fie o aniversare, fie pur si simplu dorinta de a incerca ceva diferit.
Cei care doresc un cadru romantic in mijlocul naturii, dincolo de haosul oraselor supraaglomerate si poluate, vin la noi. Privelistea cu dealurile din jur, vara verzi, iar iarna imbracate in alb imaculat, este unica.

Salonul are o capacitate de 250 de locuri pentru tine si oaspetii tai, iar vara puteti petrece pana in zori si pe terasa in aer liber, tu, sotia si 198 de invitati.

In interior, salonul dispune de aer conditionat, instalatie de ventilatie fum, incalzire, lumini ploaie de stele, sonorizare, loc pentru formatie, televizoare cu plasma si internet wireless.

Aranjamentele din partea casei sunt compuse din huse bej sau vernil si fete de masa albe. La intrare sunteti intampinati de o arcada elegant decorata, un covor rosu pentru primire, iar in interior, stalpii sunt imbracati in satin.

Si in cazul in care ai degustat mai mult din vinul decat limita legala de a mai pleca la volanul masinii, iti punem la dispozitie si un loc unde sa te odihnesti intr-o liniste si o relaxare absoluta. Singurele care ar putea sa-ti "strice linistea" sunt pasarelele padurii care zburda nestingherite de nimeni.

A doua zi, cu forte proaspete, puteti vizita imprejurimile generoase in privelisti frumoase.

Galerie foto Restaurant Fantanita

Galerie foto Terasa Fantanita

Galerie foto Exterior

© fantanita.ro. Toate drepturile rezervate. Creat cu Websea Website Builder