Restaurant Fantanita Murfatlar
HomeRestaurantPensiuneAtractii turisticeTur virtualContact

Noutati

 • 09 Februarie 2022
  De 8 Martie incepand cu ora 16, invitam doamnele si domisoarele sa petreaca alaturi de noi intr-o atmosfera incinsa si de neuitat. Distractia este garantata.
  P.S. Soferul sta afara ;)

  Formatie Sever Band, program artistic si striperi
  Rezervari la: 0736.397.166
 •  
  09 Decembrie 2021
  De revelion te invitam sa petreci alaturi de noi intr-o atmosfera calda si primitoare. Vinul de soi, bucatele cele mai alese precum si programul artistic special vor face acest eveniment unic. Incepe anul 2022 cu noi, si-ti va merge bine tot anul!

Bine ati venit la Fantanita Murfatlar

REZERVARI
Din data:
Zile: Camere:
Nr. persoane: Nr. copii:

Complex Fantanita din localitatea Murfatlar din judetul Constanta se afla situata in inima naturii, beneficiind de o oaza de liniste si relaxare.

Imprejurimile sunt bogate in peisaje naturale, animale si flori salbatice, specii rare sau specii care se gasesc numai in Dobrogea.

Cei pasionati de plimbari si drumetii, pot vizita Rezervatia Naturala Fantanita, bisericutele din creta de la Murfatlar, monumentul de la Adamclisi, manastirea Sfantului Andrei cat si manastirea Dervent.

Fie ca doriti sa organizati evenimente speciale la noi, sau doar in vizita, Complex Fantanita Murfatlar va ureaza bun venit pe meleagurile noastre si sa va simtiti cat mai bine.

Salon evenimente Constanta-Murfatlar. Nunti, botezuri, cununii.    Cazare Constanta-Murfatlar. Rezervatie naturala.    Atractii turistice in Constanta.

Localizare


Vizualizare harta maritaContactati-ne

Home   |   Restaurant   |   Pensiune   |   Atractii turistice   |   Tur virtual   |   Contact
Realizare website - Magazine online - Optimizare Google - Webhosting - Websea Development